Τρι16072019

Ενημέρωση:Τρι, 16 Ιουλ 2019 2pm

  τηλ. κέντρο: 26510 87000

Αντιπεριφερειάρχες Θ.Ε.

  1. Νικόλαος Καττής, με αρμοδιότητα θέματα Οικονομικών, Μεταφορών & Επικοινωνιών
  1. Κωνσταντίνος Ντέτσικας, με αρμοδιότητα θέματα προώθησης αγροτικών προϊόντων, ανταγωνιστικότητα και βελτίωση ποιότητας αυτών
  1. Βασίλειος Γοργόλης, με αρμοδιότητα τα θέματα Νεολαίας, Άθλησης και θέματα Πολιτικής Γης
  1. Δημήτριος Βαρέλης, με αρμοδιότητα τον τομέα Αλιείας και ειδικά θέματα Ανάπτυξης, Βελτίωσης και Προστασίας του Αμβρακικού Κόλπου
  1. Αντιγόνη – Βασιλική Φίλη-Πασχάλη, με αρμοδιότητα τον τομέα Πολιτισμού και Παιδείας
  1. Μιχαήλ Σπυρέλης, με αρμοδιότητα τα θέματα Υγείας

Καττής Νικόλαος

kattisΚαταγωγή από την Αρίστη Ζαγορίου. Παντρεμένος με την Βασιλική Κούγκουλη από την Κλειδωνιά Κόνιτσας και πατέρας δύο τέκνων Αλέκα & Πέτρος

Απόφοιτος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Φλώρινας.

Οικονομικός Επιθεωρητής Περιφέρειας Ηπείρου.

Υπηρέτησε σε όλες τις εφορίες του Νομού, ελεγκτής εφοριών και διευθυντής Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων

Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής 2011 -2012 και της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης 2013-2014

Πρώην Αντινομάρχης Οικονομικών – Κοινωνικών Θεμάτων & Ανάπτυξης

Οργανωτικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συλλόγου Οικονομικών Επιθεωρητών

Διετέλεσε μέλος διοίκησης συλλόγου Εφοριακών και αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας & ΑΔΕΔΥ και αντιπρόεδρος ΔΑΚΕ Δημ. Τομέα

Μέλος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. από το 1994 συνεχώς & υπεύθυνος οργανωτικού σήμερα

Ιδρυτικό μέλος και μέλος Δ.Σ. φοιτητικών συλλόγων, συλλόγων νέων, αναπτυξιακών επιχειρήσεων και πνευματικών κέντρων, πολιτιστικών αθλητικών, μορφωτικών

Εισηγητής σε διάφορα θέματα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ιδίως σε απολογισμούς και προϋπολογισμούς, και δεκάδες παρεμβάσεις στα συζητούμενα θέματα.

 

Ντέτσικας Κων/νος

ntetsikasΓεννήθηκε στην Κρυόβρυση Ιωαννίνων το 1951 από γονείς Σαρακατσάνους.

Είναι Οικονομολόγος-Πτυχιούχος ΑΒΣΘ.

Πρώην υποδιευθυντής Οικονομικού του Νοσοκομείου Χατζηκώστα.

Εργάστηκε στην ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε για 6 χρόνια ως προϊστάμενος Γραφείου Προσωπικού.

Είναι παντρεμένος με την Άννα Φούφα από τη Μηλιά Μετσόβου και πατέρας δύο παιδιών.

Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος 2002- 2010

Αντινομάρχης Ιωαννίνων από 1-1-2006 ως 31-12-2008

Περιφερειακός Σύμβουλος από 1-1-2011 μέχρι σήμερα και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» από 2008 μέχρι σήμερα.

 

Γοργόλης Βασίλης

gorgolisΟ Βασίλειος Γοργόλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και μεγάλωσε στα Ιωάννινα, με καταγωγή από το Πολύλοφο Ιωαννίνων.

Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής από το Πανεπιστήμιο Σπουδών του Λέτσε Ιταλίας, όπου αποφοίτησε το 2001.

Από το 2001 ασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου στην πόλη των Ιωαννίνων, όπου και διατηρεί δικηγορικό γραφείο.

Το 2008 - 2011 εκλέχθηκε και διατέλεσε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Το 2011 - 2014 εκλέχθηκε και διατέλεσε Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Είναι παντρεμένος με την Γιάννα Καλογιάννη και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Μιχάλη και την Γεωργία.

 

Δημήτριος Βαρέλης του Θεοδώρου

varelisΑνώτερος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς ε.α

Γεννήθηκε στο Κομπότι Άρτας το 1970. Είναι παντρεμένος με την Στυλιανή Στεργιούλα οδοντίατρο από την Καρδίτσα και πατέρας δύο παιδιών της Σταυρούλας και του Θεόδωρου.

Είναι Πτυχιούχος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ). Αποφοίτησε από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία και σχολές του στρατού ξηράς. Γνωρίζει Αγγλικά σε χειριστικό επίπεδο. Το 1988 εισήλθε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ). Το 1992 αποφοίτησε όπου ονομάστηκε ανθυπολοχαγός πεζικού και στη συνέχεια υπηρέτησε σε μονάδες και επιτελεία του στρατού ξηράς. Του ανατέθηκε η διοίκηση διαφόρων μονάδων. Από το 2011 ως το 2013 ήταν Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλέκτων Άρτας. Διετέλεσε Επιτελής μονάδος, Μεραρχίας και στο ΓΕΕΘΑ.

Του απονεμηθήκαν όλα τα προβλεπόμενα μετάλλια και διαμνημονεύσεις. Του απονεμήθηκε εύφημος μνεία από τον Α/ΓΕΣ διότι με κίνδυνο της ζωής του, τη νύχτα της 3ης Φεβρουαρίου 2010, στη θαλάσσια περιοχή της Καλύμνου διέσωσε τη ζωή στρατιώτη κατόπιν ναυαγίου. Το 2013 αποστρατεύτηκε κατόπιν αίτησης του με τον βαθμό του Συνταγματάρχη.

 

Φίλη Αντιγόνη

fili antigoniΓεννήθηκε στα Ιωάννινα και πέρασε τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής της στο Προδρόμι Παραμυθιάς. Μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1987. Σπούδασε Αρχαία Ελληνική, Βυζαντινή και Νεοελληνική Φιλολογία, καθώς και Γυμναστική Ακαδημία στο Αμβούργο Γερμανίας, όπου και εργάστηκε ως επιστημονική βοηθός στο τμήμα Ιστορικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αμβούργου.

Δραστηριοποιήθηκε ως μέλος και ως γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Αμβούργου και περιχώρων. Tο 1993 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πανηπειρωτικό Συνέδριο στις Βρυξέλλες και το 1995 εκλέχτηκε εκπρόσωπος της Νεολαίας Αμβούργου στο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμου Ελληνισμού στη Θεσσαλονίκη. Στο ίδιο διάστημα ήταν γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Αμβούργου.

Εργάζεται ως καθηγήτρια Γερμανικών στην Ηγουμενίτσα και την Παραμυθιά. Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της Θεατρικής Εταιρίας Τέχνης και Οράματος (ΘΕΑΤΟ). Εξελέγη για τέταρτη διετία μέλος του Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς, στον οποίο ήταν και Αντιπρόεδρος. Ήταν επίσης γραμματέας του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Προδρομίου.

Διετέλεσε τακτικό μέλος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και μέλος της επιτροπής προγραμμάτων. Το 2006 συμμετείχε στις νομαρχιακές εκλογές με το συνδυασμό ΝΕΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ. Τον Οκτώβριο του 2009 ήταν υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο νομό Θεσπρωτίας. Στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 εκλέχθηκε περιφερειακή σύμβουλος Ηπείρου με το συνδυασμό ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ του Αλέξανδρου Καχριμάνη. Είναι μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Θεμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου και εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος σε θέματα α΄ θμιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης με ενεργή παρουσία στον εθελοντισμό και έντονη κοινωνική δράση.

Είναι παντρεμένη με το Γεράσιμο Θ. Πασχάλη και έχει δύο παιδιά, το Θεόδωρο και την Ανδρονίκη - Σταματίνα.

 

Σπυρέλης Μιχάλης

spirelisΓεννήθηκε στο Κανάλι της Πρέβεζας το 1967. Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Στεργιούλη και έχει δύο παιδιά, την Παρασκευή και την Αλεξάνδρα.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων και απέκτησε την ειδικότητα του Ιατρού-Παθολόγου στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αθήνας.

Έκτοτε ασκεί το επάγγελμα του Παθολόγου Ιατρού στην πόλη της Πρέβεζας.

Από τον Νοέμβριο του 2008 διατελεί Υπεύθυνος της Θεραπευτικής Μονάδας Υποκατάστασης Πρέβεζας του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.).

Σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπήρξε Νομαρχιακός Σύμβουλος από το 2006 έως το 2010.

Τέλος από το 2010 έως σήμερα εκπροσωπεί τους πολίτες της Πρέβεζας, όντας εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.